Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
ÇevreVideo

Türkmenistan’nın şiddetli fırtına maddi hasara yol açtı

Türkmenistan’ın Türkmenabat şehrinde 27 nisan 2020 tarihinde akşam saatlerinde meydana gelen fırtına, lodos ve yağış nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Türkmenistan’da etkili olan şiddetli fırtına hayatı felç ederken çok sayıda evin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtınanın ardından Türkmenabat şehrinin altyapısı büyük hasar görürken mobil iletişim hizmetlerinin kesintiye uğradı.

Beton elektrik direklerinin devrildiği, ırmak ve göletlerin suyunun tamamen kaybolduğu görüldü.
Türkmenistan’da etkili olan şiddetli fırtına hayatı felç ederken çok sayıda evin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

İLETİŞİM HİZMETLERİ KESİNTİYE UĞRADI
Türkmenistan genelinde etkili olan şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtınadan en çok Lebap eyaleti etkilenirken, Türkmenabat şehrinde sert rüzgar sonucu çok sayıda evin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtınanın ardından şehrin altyapısı büyük hasar görürken mobil iletişim hizmetleri kesintiye uğradı. Meteoroloji Servisi, fırtınanın hızının saatte 144 kilometreye ulaştığını belirtti

Kentte su, elektrik, doğalgaz ve internet bağlantısının kesik olduğu da gelen bilgiler arasında… Yaşanan felaketin boyutu sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kameraya böyle yansıdı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]